Cookie- og Persondatapolitik

For at være lukket

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Persondatapolitik

Din sikkerhed er vigtig for os, derfor er det også vigtigt for os at du føler dig tryg når du navigerer rundt på vores hjemmeside. Derfor har vi lavet denne side, så du kan se hvad vi bruger din data til – ligesom alle andre sider.

AM BYG ApS er dataansvarlig

AM BYG ApS
Ved Lindelund 157
2605 Brøndby

E-mail: info@ambyg.dk
Tlf: 26 35 84 31
CVR 40463054

Er ansvarlige for de persondataoplysninger vi måtte indsamle og behandle om dig. De behandles i overensstemmelse med den gældende lovgivning

Formålet med behandlingen

Vores formål med indsamlingen af persondata er at kunne drive forretningen og melde tilbage på henvendelser omkring tilbud, hvis formularen bliver ud. Samt markedføre virksomheden efter du har tilgået den og derved give dig den bedste oplevelse.

Personoplysninger ses som alle oplysninger der kan bruges til at identificere dig som individ.

Indsamling af personoplysninger

Helt overordnet indsamler AM BYG ApS personoplysninger som navn og telefonnummer, når du udfylder vores kontaktformular på kontaktsiden.

AM BYG ApS indsamler derfor ikke følsomme oplysninger om eksempelvis race eller etnicitet, politisk, religiøs, seksuel eller filosofisk overbevisning, men gør opmærksom på, at hvis du selv via sociale medier eller på anden måde afgiver sådanne oplysninger (direkte eller indirekte), kan disse figurere på vores digitale platforme. AM BYG ApS lagrer ikke oplysninger delt via de sociale medier.

Opbevaring og sletning af oplysninger

AM BYG ApS sørger for at ajourføre og håndtere alle indsamlede oplysninger, så personoplysninger kun opbevares inden for den tidsramme som er relevant for formålet. Hvorefter en sletning eller anonymisering vil indtræde. Tidsrammen for indsendte oplysninger vil opbevares i 5 år efter samarbejdet er afsluttet, med baggrund i regnskabsloven. Vores hjemmel for opbevaring af persondata er hjelmet i Persondataforordningens artikel 6, 1. afsnit.

Hvor vi gemmer oplysninger på baggrund at et samtykke nævnt i art. 6, 1. lit. 1, som fx ved nyhedsbreve gemmer vi som udgangspunkt dine data indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Videregivelse af oplysninger

AM BYG ApS videregiver på ingen måde personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt giver samtykke hertil, det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse over for dig, eller såfremt vi er retligt forpligtet hertil.

Vi benytter os derudover af en række tredjeparter, der opbevarer og/eller behandler data på vores vegne. Disse databehandlere opbevarer og anvender ikke dine personoplysninger, eller videregiver dem til andre formål end til levering af aftalt service til AM BYG ApS gennem en databehandleraftale.

Din sikkerhed

AM BYG ApS har truffet organisatoriske samt tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Internt hos AM BYG ApS er der kun et begrænset antal medarbejdere med fagligt behov, der har adgang til dine personoplysninger. AM BYG ApS har derfor interne regler om informationssikkerhed, som indeholder foranstaltninger således at dine oplysninger opbevares sikkert.

Dine rettigheder

De informationer som vi måtte havde indsamlet og behandlet af personoplysninger om dig, har du også en række rettigheder som du til enhver tid kan gøre brug af.

Du ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler, hvor oplysningerne stammer fra og til hvilket formål dine personoplysninger behandles.

Du har ret til at vide, hvordan og hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.
Du har ret til at kræve retning, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige.
I tilfælde af, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling, hvorefter AM BYG ApS ikke længere vil behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter. Hvis du ønsker at gøre indsigelse, skal du kontakte os.

Derudover har du ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra os, som dataansvarlig, til en anden dataansvarlig uden hindring.

Din tilfredshed og tillid er vigtig for os, og vi forstår vores ansvar for at håndtere dine personlige oplysninger med omhu, sikkert og overholde lovkravene. Af den grund sætter vi også stor pris på, at du kontakter os, hvis og såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

Mulighed for at klage

Hvis du ønsker at indgive en klage til Datatilsynet vedr. behandling af dine personoplysninger skal det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: 3319 3200
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Anden generel vejledning og information herom kan findes på www.datatilsynet.dk.

Omkring denne politik

AM BYG ApS ændrer og opdaterer løbende indholdet i denne politik så den til enhver tid er tilpasset virkeligheden og gældende lovgivning.

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, benytte din indsigtsret, ændre eller slette dine personoplysninger, kan du kontakte os på ovenstående adresse.

Datoen for seneste opdatering af vores persondatapolitik er: d. 17. maj 2020.

Cookiepolitik
Ved at besøge vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig der bruges til at forbedre vores indhold, samt øge værdien af de evt. annoncer du måtte finde på andre sider. Hvis ikke du ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookie og undlade at brugen af vores website. Vi har uddybet nedenfor hvilke informationer der indsamles, til hvilke formål, samt hvilke 3.partsleverandører vi bruger.

Hvorfor bruger vi cookies og hvad kan man gøre med dem?

ambyg.dk anvender ”cookies”, som er en lille fil der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende dig igen, samt udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan altså ikke indeholde virus.

Udover det, fortæller de os om du, eller rettere dine enheder, har besøgt ambyg.dk før, hvilke sider og artikler du læser, hvilket styresystem og browser du bruger osv. Dette bruger vi til at forbedre vores indhold både redaktionelt og teknisk. Samtidig bruger vi også cookies til at forbedre brugeroplevelsen, så vi eksempelvis ikke loader en tung video-fil til en smartphone med begrænset internetforbindelse eller små billeder til en stationær computer med en stor skærm.

Vi bruger også cookies fra tredjeparter, eksempelvis Google og Facebook, til at måle trafik, målrette annoncer og vise søge- og læsevaner på vores og andre hjemmesider. Google Analytics giver os information om trafikken på websitet, mens Adform-cookies benyttes til at måle din brugeradfærd i forhold til vores kampagneaktivitet. Derudover kan Adform målrette indholdet til dig for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Vi bruger også Hotjar, der tracker dine bevægelser på sitet, for at optimere vores hjemmeside ud fra din adfærd.

Websitet bruger cookies fra Facebook til at vise en “synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om websitet. Derudover giver Facebook os adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af “synes godt om” knappen.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du ønsker at slette alle cookies fra ambyg.dk, kan vi gøre det for dig:
Slet alle cookies fra ambyg.dk

Du har mulighed for selv at slette fine cookies i din browser. Vi har derfor fundet en guide til de mest populære browsere:

Internet Explorer
Google Chrome
Firefox
Safari

Vil du have en uforpligtende snak?

Adam Seit

// Ejer

Mathias Dorfer

// Ejer